Interne Verbouwingen

Een open zolder opnieuw indelen om extra slaapkamers te creëren, een vergroting van de ouderslaapkamer, van een gesloten keuken een open keuken maken, een bijkeuken bouwen tussen huis en schuur, een trap verplaatsen of omdraaien. Allemaal voorbeelden waarbij we aan het werk moeten in uw directe leefomgeving. En dus nogal ingrijpend kunnen zijn. Door onze jarenlange ervaring in alle vormen van particulier werk weten we precies waar op we moeten letten.

We weten wat de meest onpraktische dagen voor u zijn en houden dan ook graag rekening met uw planning en mogelijkheden. In de wetenschap dat dit altijd maar heel even duurt en dat het resultaat er altijd mag zijn hoeft u dan ook uw plannenmakerij niet onnodig uit te stellen. Niet zelden hebben we met een heel praktische aanpak en aanpassingen het ongemak tot een minimum weten te beperken. Waarna met het resultaat ook het comfort meteen volgt!

Heeft u ook een idee of een wens? Bijvoorbeeld om uw keuken eens een facelift te geven, of eindelijk die nieuwe badkamer te realiseren waarnaar u zo verlangt?

Neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken hoe dit te doen is met oog voor kwaliteit maar ook zeker uw budget! Weet u al zeker wat u wilt? Vraag dan vandaag nog een offerte aan!