Aanbouw & Opbouw

Denkt u aan uitbreiding van uw woning middels een aanbouw of opbouw? SNKV denkt met u mee! We bespreken de wensen, maken een duidelijke offerte en na akkoord voeren we de verbouwing kundig uit. We ondersteunen u ook in voor het voortraject zoals bijvoorbeeld bij het aanvragen van de benodigde vergunningen of het laten maken van technische tekeningen.

Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel, het verhogen van het volledige dak door een dakopbouw of een aanbouw aan uw woning, we verzorgen de verbouwing van het begin tot het eind. Zo ontzorgen we u en zorgen we tegelijkertijd voor een soepel verloop van de verbouwing en een mooi resultaat.

Wist u dat bij verschillende werkzaamheden een laag btw-tarief wordt gerekend? Dit is bij woningen ouder dan 2 jaar. Het btw-percentage is dan 9% i.p.v. 21% voor het uitvoeren van werkzaamheden zoals schilderen, stuken, isoleren en behangen.

Wilt u ook een aan- of opbouw zodat u die extra ruimte krijgt?

Neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken hoe dit te doen is met oog voor kwaliteit maar ook zeker uw budget! Weet u al wat u wilt? Vraag dan vandaag nog om een offerte, dan gaan we meteen aan het rekenen!