logo

Ga naar Home    Wat kunnen we voor u doen?      Wat doen we voor onze klanten?     Wie is S & KV?    Neem gerust contact met ons op! 
space
Home
Activiteiten Projecten Over ons Contact
Because of the big tourbillon, a lot more power is needed in the watch. Here, it's operated by four barrels. The barrels are first paired in series to double the amount operating reserve they're then replica watches put together parallel to each other to ensure that the power from the movement is bending. The barrels, having a diameter of 16 mm, are 4mm wider compared to traditional ones inducing the almost constant pressure required to operate the franck muller replica watches uk giga gong tourbillon replica watches. Another special feature is this fact exceptional movement continues to be corrected, using the bridges put on the dial side, the hour setting and winding section situated in the base and also the hour hand swiss replica watches distinctively situated on the top from the minute hand. To be able to ensure a 9-day operating omega replica watches reserve, displayed at midday, (traditional winding through the crown), the Giga Tourbillon continues to be made to feature four barrels, compared to traditional tourbillons which usually are operated by just one or two barrels.

Activiteiten

 

 

balk

 

huis

 

 

 

Onze activiteiten

 

Aanbouw en Verbouw
Uitbreiden of een betere indeling creëren in een bestaande bebouwing? Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van aan- en verbouw. Er is meer mogelijk dan u denkt. Passend in het bestaande beeld, maar ook altijd binnen uw budget.


Dakkappellen en Dakopbouw
Een dakkapel is de ideale oplossing om uw zolderruimte om te zetten in een royale slaap- of studeerkamer. Was vroeger het realiseren van een dakkapel een enorme klus die op uw dak werd uitgevoerd, tegenwoordig is dat niet meer het geval. De ruimte wordt door ons bij u ingemeten en vervolgens kan deze tot in detail worden uitgetekend en doorgerekend. Onder de meest efficiënte en ideale omstandigheden wordt uw dakkapel vervolgens in de werkplaats gebouwd. De plaatsing tenslotte vindt plaats binnen een dag; glas en waterdicht!
Het maken van een volledige dakopbouw is een grotere aanpassing van uw woning als het plaatsen van een dakkapel. Maar biedt ook meer mogelijkheden; u kunt bijvoorbeeld een extra verdieping realiseren op uw woning of de nok laten verhogen. Ook hier begint het altijd met de situatie ter plaatse zodat een tekening of schets u een indruk geeft van de mogelijkheden.


Interne Verbouwingen
Een kamer transformeren in een badkamer, slaapkamer vergroting, van gesloten naar open keuken, een bijkeuken tussen huis en schuur, een trap verplaatsen of omdraaien . Allemaal voorbeelden waarbij de aannemer aan het werk moet in uw directe leefomgeving. En dus nogal ingrijpend kunnen zijn. Door onze jarenlange ervaring in alle vormen van particulier werk weten we precies waar op gelet dient te worden. Weten we wat de meest onpraktische dagen voor u zijn en houden dan ook graag rekening met uw planning en mogelijkheden. In de wetenschap dat dit altijd maar heel even duurt en dat het resultaat er altijd mag zijn hoeft u dan ook uw plannenmakerij niet onnodig uit te stellen. Niet zelden hebben we met een heel praktische aanpak en aanpassingen het ongemak tot een minimum weten te beperken. Waarna met het resultaat ook het comfort meteen volgt!


Badkamers / Sanitair
Het verbouwen van de zogenaamde 'natte ruimten' verdient altijd extra zorg. Tenslotte wordt er aan deze ruimten een aantal bijzondere eisen gesteld die te maken hebben met het comfort binnen en buiten de ruimte. Om er zeker van te zijn dat uw badkamer, bijkeuken, toilet of ander sanitair aan uw wensen voldoet besteden we extra zorg aan de bouwkundige aanpassingen. Samen met de door u gemaakte keuzes op het vlak van aankleding en sanitair zorgen we voor een vlekkeloze regie van alle betrokken disciplines; installatie-, loodgieter- en leidingwerk, tegelzetter en (af-)timmerwerk. Zo houdt u één aanspreekpunt tijdens de verbouwing. Zodat niet alleen het ongemak tot een minimum beperkt wordt maar dat het ook een ruimte van uw dromen wordt.

 

Onderhoudscontract
Wilt u er zeker van zijn dat uw pand geen gebreken of achterstallig onderhoud oploopt? S & KV kan met u een onderhoudscontract aangaan. Dit houdt in dat uw pand jaarlijks gecontroleerd wordt op schade of gebreken, zowel binnen als buiten. De geconstateerde gebreken worden dan in overleg met u direct aangepakt!